....It sucks

Det har varit jobbigt på senaste, jag är helt utmattad och har tappat krafterna till det mesta.
Min kropp har bra och dåliga dagar men på sista tiden har det bara varit negativt.
Att ha på sig handledsskena har inte hjälpt  så det betyder att jag måste kontakta läkaren igen och få en tid till lasarettet där jag sen får göra nervtester.
Mitt knä har blivit värre och kan inte sträcka ut benet rakt om jag gör det känns det precis som att någon kör in en dolk under knäskålen och trycker till.
Ryggen gör det inte lättare heller svanken/höfterna har aldrig gjort så ont som nu och bröstryggen ska vi inte tala om. Jag sover jättedåligt på nätterna och det är en kamp att komma upp på morgonen för att ta min son till skolan.
Imorse kom jag knappt upp ur sängen och när jag väl kom upp så rörde sig min kropp precis som att jag var riktigt full, gått in i väggar, snubblar på mig själv osv. Det låter lite småkul när jag tänker efter men de är verkligen inte de när det väl händer.
Jag är inte stabil nånstans och det känns tufft just nu, vägen till skolan var väldigt lång idag trots att det tar 3 min att promenera dit.
Vänner och bekanta skojar och säger att jag är handikappad och jag skrattar med dom.
Jag vet att ingen menar något illa men ibland gör det ont i mig. Jag brukar skoja om det själv också men jag antar att det är ett sätt att vifta bort allt för tillfället.
Jag har inte alls tränat regelbundet på länge nu och det tar på mig psykiskt, jag som är stenhård nu på att hålla mig iform.
Mina vänner och familj har alltid sagt till mig -"Det är alltid nånting med dig!" antingen det ena eller det andra eller allt på engång. Ja tyvärr, visst är det så. Det är ju inte så att jag kan hjälpa det .
Jag mår dåligt över att jag ofta får skjuta upp saker i hemmet,med barnen, familj och vänner och det ger mig ständigt dåligt samvete.
Jag vet att jag inte ska känna så men det verkar komma omedvetet.

Minns inte hur det va att må bra i kroppen, minns inte hur det va att vara "normal".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0