Inför min Operation

2 dagar kvar till operation och jag e nervös deluxe! Varför det vet jag inte eftersom jag vet att det kommer gå super. Jag har iaf varit hos sjukgymnasten idag inför op och de va en del som min ortoped inte informerat mig om som jag fick reda på nu!
Som att jag egentligen skulle gått sjukgymnastik 3 mån innan ingreppet vilket jag inte har gjort, men de blir nog bra ändå tillslut. Sen blev jag tillfrågad om jag verkligen var motiverad till sjukgymnastik efter operation och självklart är jag det, jag vill ju bli frisk.
Det är tydligen många som opererar sig och missköter sin styrketräning och det blir inte bra, men jag kommer köra stenhårt och träna så mycket jag kan och tål.
Fick också veta att man måste vara väldigt noga med träningen även när man e sängliggandes efteråt eftersom man annars kan få en blodpropp i benet :S så de säger sig självt att det inte är värt att slarva med det.
Rehabiliteringen kommer att pågå i ca 1 år, vilket känns tufft men så är det.
Det tråkiga var att få höra ännu en gång att jag är överrörlig i mina leder och kommer tyvärr ha problem med kroppen hela livet och det är inte så mycket att göra åt tydligen.
Jag har gått igenom mycket i mitt liv så detta blir en piece of cake om jag bara ger mig fan på att bli bra :)

"Läkaren behandlar patienten, naturen läker henne"skillnaden på mina knän Februari 2010
Skillnaden på mina knän Februari 2010

Kommentarer
Postat av: Iris

Det kommer att gå superbra gumman :) Lycka till med allt imorgon nu, jag kommer att tänka på dig <3 Kramar!

2011-05-24 @ 13:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0