Överrörlig Deluxe

Har varit mycket hos farbror doktor på senaste tiden och inte för att jag varit sjuk utan för att min kropp bråkar väldigt mycket med mig och jag börjar ledsna.
Nyligen var jag hos läkaren pga min groteskt onda rygg, han gjorde några rörelse tester på mig och konstaterade att jag är väldigt överrörlig i mina leder, mer än normalt.
Jag har fått höra det många ggr av läkare hit o dit och sjukgymnaster men på nåt sätt har jag ändå ignorerat det eftersom jag alltid varit väldigt rörlig hela mitt liv även om jag varit överviktig.
Men denna gång tog jag till mig allt han sa eftersom allt har blivit till det värre med åldern och sträckt ut sig i smärta i en stor del av kroppen.
Mina axlar,knät, och armbågar hoppar ur led titt som tätt och det oroar mig,samtidigt har jag väldigt svaga handleder och klarar sällan av att bära tungt.
Han berättade att jag kommer förmodligen att ha problem och ont hela livet och kan skada mig lätt.
Jag berättade att jag har ett mer aktivt liv och styrketränar och spelar fotboll vilket han tyckte var jättebra att jag gjorde trots smärtan och lärde mig en viktig läxa och det var att jag absolut aldrig fick stretcha för det skulle nämligen förvärra allt.
Nästa dag fick jag en tid till en sjukgymnast som jag ska på imorgon.
Där kommer dom undersöka mig och mina symptom för att utreda om jag har diagnosen Hypermobilitets-Syndrom alt. Ehlers-Danlos syndrom och bla kolla om det är diskbråck i ryggen som jag lider av men det hoppas jag verkligen inte att det är
Kommer uppdatera mer imorgon om hur allt gått :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0